Monday, July 13, 2009

....

Sudah 2,3 malam aku bace blog misfisfile. Baru aku fham kenape dunia menjadi macam ni skrang. Disebabkan tangan2 nakal inilah yang merosakkan keharmonian dunia. Aku rase mcm fade up nk hidup. Xde gune nk hidup. Dari kecil smpai skrang kene tipu. Semakin lama aku mendalami tentang 'secret society' ni, semakin aku rase nk mati. Rase dipresi. Rase tensi. Kenapa dunia menjadi mcm ni? Aku jamin, kalau korang bace blog ni, mesti korang pom akan rase ape yang aku rase. Mungkin sedikit berkurangan dari aku, atau lgi hebat dari aku. Skrang, aku cuma nk fikir mcm mane nk atasi bende ni. Bende ni bkn mudah, sbb dh bertahun2 dorang menjajah minda kita tanpa kita sedari. Artis, muzik, porno, game, komputer, kebebasan, komunism, anarkism,feminism, arak, judi,candu,dadah. Semua ni adalah bahan2 untuk melekakan kita. Supaya kita tidak bersatu. Supaya kita berpecah belah. Supaya kita diperbodohkan. Inilah yang mereka mahu, supaya segala kehendak mereka, dapat kita turuti.......

FUCK SIAL !!!!!
FUCK SIAL !!!!!
FUCK SIAL !!!!!
FUCK SIAL !!!!!
FUCK SIAL !!!!!

3 comments:

FastRi said...

jgn gitu. ingat tuhan. kembali pada Allah. ingt apa tujuan kita hidup.. bereh lalu..

kerk said...

astarfirgullah...

Amieza Zain Theory said...

cabal iluminati