Thursday, December 17, 2009

fucking bastard!!!...

tengah syok2 tido pagi tadi (kol 11 tu pagi lagi ke?) ade orang call aku. rupa2nya TATI call. dengan angau baru bangun tido, aku cuba teliti setiap patah perkataan yang kuar dari ganggang tepon tu. SHIT!!. tu la ayat yang tersembur dari aku. ape tak nya. sabtu ni nak daftar masuk TATI, tapi kene batal/tunda sbb kos yang ditawarkan kat aku tu x cukup orang. bastard btol la. abis dah duit beli barang. dorang pon satu, x ckp awl2 bangang! pastu kene tunggu plak samapai 7 bulan batu masuk TATi. kalau aku taw, baek aku mintak keje. xpom masuk uniKL.

menyusahkan betol la. diskus punya diskus, ayah aku suruh keje dulu. aku dah dpt keje kt KL, tp die x bg plak. babi la TATI tu. kan dah down semangat aku nk blajar. mgkin ni ade hikmah kot. maybe ni tnda aku blh masuk uitm kot. tp aku rase x kot. aku mmang xberharap kt uitm pon. mmang ssh nk dpt uitm. lagi2 rayuan mcm aku ni. aduh, ape la nasib. layan suda...

2 comments:

Ron Mia-Eaz said...

xpyh masuk uitm...
bersaing dgn melayu jer...
cuba ukm,um,usm..

kerk said...

hahaha..
ok gok tu...