Friday, January 1, 2010

happy new year?...

tiap kali new year je, masti beribu2 mesej sampai. mesti je ade orang ucapkan selamat tahun baru. sudah menjadi kemestian pula. kenape begitu? pada mala tahun baru ni, macam2 berlaku. ada yang berazam. ada yang berlumba. ada yang hilang dara. ada yang hilang nyawa. ada yang hilang duit dan sebagainya. kenapa perlu merayakan hari ni? aku masih tak tahu jawap tentang persoalan ni.

adakah kerana hari ni adalah hari terakhir pada tahun 2009? hahahah bodoh. kenapa tidak sambut semalam sebab hari rabu yang last pada tahun 2009. mind set telah di set-kan untuk menjadi dungu. ini jawapan aku. jawapan kamu?

p/s: jangan berazam macam2 la kalu kuat sembang...

4 comments:

aliff said...

haha! maap ye rayau kat cini. KERK ! santai ge bca post u nie. tq.

COREROCKMOON RECS said...

mu dungu! :D

kinto said...

nice one dude! :)

kerk said...

aliff : xdok hal

aniq : bkpe plok aku dungu?

kinto : huhu...