Sunday, February 28, 2010

tenat...

lame gila aku x update blog aku. sampai blog orang laen pom aku x tengok. sekarang aku dah keje, lagi la payah nk update blog. tapi ari ni aku kuatkan semangat dan energi utk menulis sesuatu tentang keadaan aku sekarang. sekarang aku cuma keje sebagai pam atenden. bunyi macam best, tp poya je keje ni. orang kampung cakap, keje isi minyak. penat odo keje natang ni, tapi nk wat gane, ni je yang aku dapat. tapi kalu time mlm(11 p.m -7a.m) memang best. santai je. blh skodeng mat2 rempit kepong awek2 jubo puing. memang rosak teruk anak bangsa melayu sekarang. semalam aku keje shif mlm. terlihat la mat rempit kepong awek. 1st aku ingt cina, sbb mat rempit tu muke mcm cine, lpas tu kaler rambut. tapi rupanya melayu. awek plok pkai single tali halus plus short pants ala2 spender. peh, tergugat iman aku. tu mujur aku x jumpe jantan yg kepong bapok. hahahha.

esok aku keje ptg. maybe bln dpn aku start kene keje mlm kot sbb orang lame nk benti keje. 3 orang skali gus plok tu. huhuh. BTW, aku lupe nk kabo yang aku ni keje kt stesen minyak kapitalis bernama sHELL. ape2 pom, aku still cuba cari keje yang better than be shitworker kt stesen sHELL.

ok la, aku nk tido plok. ape2 hal, aku tulis balik. doa kan aku terus dapat menulis.

p/s: everything have their own pron and cons...

4 comments:

S.I.T.I said...

mu kije kat stesen minyok mane? kat bt buruk simpang ke sek sri budiman ke?

Ron Mia-Eaz said...

hahaha..dah keje kau..
rasakan!!

kerk said...

hahahha...
tp ok r, sbb aku keje mlm je...
kol 11 mlm - 7 pg..

kerk said...
This comment has been removed by the author.